‘The Lagos Brothers’ ontmoetten elkaar in de zomer van 2016 op een vakantiebestemming bij Lagos. Terwijl Martin ‘bottleneck’ speelde op zijn reisgitaar, kwam Mark voorbij met de opmerking, ‘Hey man, you’re a fingerpicker’. Na een half uur praten in het Engels over muzikale helden en de grote vinylcollectie van Mark ontdekten ze dat ze beide uit Amsterdam kwamen….
Een nieuw duo was geboren! Bij hun eerste optreden in Zuid-Portugal bleken hun stemmen bijzonder goed met elkaar te mengen. Dat is in ieder geval wat hun eigen vrouwen vonden….
Mark heeft zijn sporen verdiend in ‘Giant Family’ en o.a een single uitgebracht op het befaamde Utrechtse Kelt label. Martin speelde en speelt in diverse bands, waaronder ‘Lake Superior’, ‘Big Paulus’, ‘The Stubbs’, ‘Sticky T & The Heartbeats’, ‘The Sgeurvreters’ en toerde met Magic Dick van The J. Geils band. Inmiddels hebben ‘The Lagos Brothers’ een breed repertoire opgebouwd. Artiesten die worden gespeeld variëren van David Wiffen, Bobby Charles, Daniel Romano, Guy Clark, Rising Storm. Maar zelfs Neil Young en Gregg Allman worden niet geschuwd. Ze durven het gewoon….
Voor een mooie akoestische set, twee zangers, tweestemmige zang, twee gedreven gitaristen!
‘The Lagos Brothers’

‘The Lagos Brothers’ bestaat uit:
Mark van der Drift: Zang, Gitaar
Martin Huurdeman: Zang, Gitaar, Mondharmonica

https://www.facebook.com/thelagosbrothers/